Sunday, September 30, 2018

CELEBRATE YOUR OWN SUCCESS


[SELF-REWARD]

Ia sgt penting bg Kak shidah since akak anggap it is  part of way to celebrate our kejayaan. Kejayaan apa?

Dalam hidup kita.. Banyak kejayaan yang dah kita kecapi.. Cuma kdg2 kita yang x sedar atau mungkin tidak menghargai..

Bagi kakshidah.. Sekecil2 kejayaan patut kita raikan.. Cthnya:

❤️Dapat kerja itu 1 kejayaan..
❤️Dapat rumah atau kereta idaman itu 1 kejayaan...
❤️Melahirkan anak 1 kejayaan..
❤️Dapat capai target biz harian 1 kejayaan..
❤️Dapat masak utk anak2 dan suami itu 1 kejayaan..
❤️Dapat habiskan 1 buku setahun pun satu kejayaan
❤️Dapat ziarah mak ayah dikampung pun 1 kejayaan
❤️Dapat breastfeed anak pun 1 kejayaan..

And the list goes on...

Banyak dan terlalu banyaklah kejayaan yang sepatutnya kita sendiri raikan. Nak tggu org raikan mungkin jarang sekali kita dapat.😉

Jadi tak salah sekali sekala reward diri dgn apa yg kita suka. Self-reward bkn bg hadiah semata2.. ambil me time.. pergi melancong..makan2.. pun dikira self reward. Ada juga yang jenis suka belanja org.. ada juga yg melompat2 atau menjerit2 sambil berlari-lari telling the world that you have made it! 🤣.

So.. Be proud of your success and celebrate it! Tu salah satu cara utk keep on motivating yourself!

Btw..kalau ada yg nak belanja kak shidah sempena kejayaan sendiri.. KakShidah sudi sangat2. I'm waiting😉😉

#selfreward
#celebrateyourownsuccess

Follow us for more tips :)