Monday, January 28, 2013

Hamil dengan sihat dan bertenaga dengan SHAKLEE!

Alhamdulillah, 

Dalam masa yang singkat ni saya nk kongsikan sedikit tentang vitamin Shaklee utk mengandung.Rasa tenang bila customer bagi feedback positif ttg set mengandung ni. Saya sndiri xpernah cuba lagi spnjg mengandung sbb dlu belum kenal SHAKLEE. anak kedua insya ALLAH. hehe

btw, sape ye yang perlukan vitamin2 ni? of course la yg mengandung! hehe. tapi kalau katakan awak dah sihat xda mslh apa, xyah ambil pun xpe. tapi, highly recommend utk amik sbb kita tak tahu sejauh mana apa yg kita makan tu cukup utk kedua2 kita dan baby! baby perlu lagi bnyk nutrisi utk berkembang tau. Especially yg low HB, sgtlah penting utk anda amik supplement ye!

oklah, apa kata, kita tgk apa yang ada dalam pakej mengandung ni ye! :)




· Energizing Soy Protein sumber tenaga, serta membekalkan protein untuk pertumbuhan sel bayi. Juga  untuk baik untuk kulit bayi dan ibu

· Vitalea Iron formula iaitu multivitamin dan multimineral yg membekalkan keseluruhan nutrisi yg diperlukan badan. Dengan formulasi zat besi untuk pembentukan hemoglobin

· Omega Guard membekalkan asid lemak perlu untuk perkembangan otak bayi

· B complex sebagai anti stress dan membekalkan asid folic utk perkembangan tulang dan saraf bayi

· Ostematrix sumber kalsium, magnesium dan vitamin D, utk penyerapan kalsium maksimum ke dalam badan dan penting untuk kekuatan tulang ibu dan anak. Kalsium bnyk diperlukan semasa meneran bayi


ha..tgk functions dia tu mmg semua ibu mengandung perlu. sbb masa mengandung ni kita share smua ngn baby. and of course wlpun kita selalu kencing, air pun kena minum bnyk tau, reasonnya buah pinggang kita bekerja lagi kuat sms mengandung sbb nak buang yg baby punye skali. hihi

oklah, xsah kalo x tgk testimoni org kan? jom2 usya feedback yg best2 belaka ni.











 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

regards,
ummu Umar :)
shaklee iD: 867851
013-4404869

Follow us for more tips :)